tisdag 25 januari 2011

Dagen...

Idag har jag och Milo vart hemma hos Milos farmor med sambo och ätit lunch. Rasmus ringde och sa att han skulle jobba över en timme så jag skulle lämna Milo hos farmor när jag åkte hem. Hemma väntade nämligen tvättstugan kl 5.

Jag åkte till centrum och handlade lite eftersom jag tänkte baka nu på kvällen. Men så blev det ju icke kan jag tala om.
Jag startade i tvättstugan sen hem snabbt och började med maten sen ner igen och när jag kom tillbaka så kunde vi sätta oss och äta middag. Efter det har det vart ett jäkla spring upp och ner i de där djävuls trapporna.

Blev klar vid 10 så då kände jag inte för att baka.
Milo vägrar gå på förmiddagarna verkar det som. Men när eftermiddagen kommer så! Eller rättare sagt "När pappa är med också".
Så jag trodde inte att svärmor skulle få se honom gå men, skenet kan bidra.
Han knatade runt lite även där. Han är så söt.
Det ser så gulligt ut. Han är ju så liten men ändå så pojkig. Det är väl bara jag som tycker han fortfarande är som en bebis liten. Haha... Men han kommer nog alltid vara det för mig. Han går och försöker hålla balansen. Mmm mammas godbit!

Nu blir det duschen och sen bingen. Tänkte att vi skulle ta oss till Öppna förskolan imorgon och de är ändå vid 10 så vi måste ju upp i tid då. Sen är det ju inte en vanlig dag imorgon heller. Det är ju Milos dag.
Åh! Jag älskar dig min son!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar