onsdag 19 januari 2011

Onsdag...

Om exakt en vecka fyller Milo ett helt år. Tiden rusar... Det ska bli roligt men samtidigt är det ju lite läskigt att inse att det faktist har gått ett helt år redan?!

Idag har vi lekt på öppna förskolan. Milo var full med bus och röjde som vanligt. När de kom till sångstunden så "shakade" han rumpan. Han älskar ju musik och dans. Jag skrattade så mycket att det kom tårar. Även de andra föräldrarna skrattade. =)

Jag tror inte att det kommer bli så svårt att lämna honom på dagis sen. Som det verkar just nu så tycker han det är så roligt med alla leksaker och barn på öppna förskolan så jag vet inte varför det skulle vara skilnad på dagis. Eller det förstås. Då är ju inte mamma där OM han nu skulle behöva mig. Sen är det ju längre än bara två timmar. Vi får se. Det ska nog bli bra det också.
Om Milo vaknar i skaplig tid nu efter sin vila och inte är trött så ska vi bege oss hem till Livia och Maria och busa lite. Livia går ju på dagis nu så det blir inte så mycket busande med dem just nu.
Ha en fin dag!

1 kommentar:

  1. Linda gumman, Milo kommer älska dagis. Å dom e proffs. Det är din rädsla att släppa taget som e största boven haha. Hoppas ni får ett fint 1:a kalas, med massa prassel papper som e roligare än innehållet..Hahahaha

    SvaraRadera