lördag 6 februari 2010

Lovley life

Idag har jag och Milo vart med faster och strosat på stan. Faster ville köpa något till Milo. Så det blev lite kläder nappar mm. Vi passade även på att ta en fika för att irretera alla som inte tycker att man har rätt att ta med sig barn på café. =) Nu sitter vi hemma hos faster och planerar att stanna här ett tag idag då pappa Rasmus ska på 30 årsfest idag.

Igår var Milos första åktur i vagnen och inte klagade han inte. Han sov gott hela vägen. Vi var ute på lång promenad han och jag i över en timme. Det var mycket skönt att röra lite på sig även fast kroppen inte riktigt ville kände jag. Sen blev det en lång tupplur på soffan innan pappa kom hem igen.

På kvällen köpte vi en grillad kyckling och åt den med bagett och sallad. Sen blev det godis också jag som skulle låta bli det men är det Fredagsmys så är det. =)

Natten var inte så himla skoj då lilleplutt är ganska så snorig. Men som tur var hade vi en snorsugare hemma så det blev bättre och Rasmus satt uppe halv 3 i natt med Milo och myste så mamma fick minnsan sova.

Nu får vi se vad dagen mer bjuder på. Hoppas ni har en fin lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar