onsdag 24 november 2010

Snö storm

Idag igen. Men jag och Milo har inte vart ute. Jag gick med sopporna bara. Sen har jag sprungit upp och ner i tvättstugan.


Jag måste säga att jag hatar att städa efter andra. Vilket man måste göra VARJE gång man tvättar i detta hus. Jag blir galen på dessa puckon som inte verkar ha blivit uppfostrade korekt. Det står klart och tydligt en lapp i tvättstugan plus att det är en gemensam tvättstuga. Hur kommer det sig då att folk inte fattar att det INTE bara är vissa som ska städa UTAN ALLA? Är det svårt eller? Nej jag blir galen. Känner mig som en 80 årig sur kärring. Men jag kan inte hjälpa det. Hur kul är det att få andras ludd och damm på sina kläder? Nej det är väl bara fortsätta och bita i det sura äpplet tills vi köpt hem en ny tvättmaskin.

Jag tror Milo gått och blivit magsjuk eller något. Idag har det bytits 6 stycken "roliga" blöjjor och det har blivit duschen för honom eftersom det varit så rinnit. Stackars liten. Snoret rinner. Hostar gör han också Fick ge honom en extra dos av astma medecinen för ett tag sen då han vaknade och hade det jobbigt med andningen. Men jag hör honom fortfarande hosta lite till och från. Ni vet sådan där jobbig hosta som sitter långt ner i lungorna. =(

Vi får se om han mår bättre imorgon. Vi hade planer med Maria och Livia men vet inte än om de blir av. är han dålig fortfarande så vill vi ju inte smitta Livia... Inte Maria heller för den delen.

Nu är det kvällsmys här för mig. Ha en fin kväll!

1 kommentar:

  1. Soppor ska ätas, inte slängas hihihi!
    Tror vi hoppar imorgon, vill inte riskera nåt.
    Och OM det nu är magsjuka så är det ju 2-3 dagars inkubationstid för det.
    Vi får ses en annan dag så hoppas vi att han bli bättre snart! <3
    Du får sätta upp en sur lapp, eller plinga på hos den som tvättat innan dig!
    Kramar

    SvaraRadera